S P O T K A N I E W I G I L I J N E 1
Tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem świątecznym
Filet z karpia w cieście piwnym z blanszowanymi warzywami, ziemniaki gotowane, mix sałat z sosem musztardowo – miodowym
ciasta na paterach (1szt/os)
70,0 zł netto/os
S P O T K A N I E W I G I L I J N E 2
Zupa krem z leśnych grzybów z kładzionymi kluskami
Pierś z gęsi w sosie borowikowo – jabłkowym z modrą kapustą i pieczonymi rozetkami, mix sałat z sosem vinegreat
Śliwki karmelizowane z lodami
88,0 zł netto/os
S P O T K A N I E W I G I L I J N E 3
Pstrąg w galarecie z sosem remoulade
Krem z leśnych grzybów z kładzionymi kluskami
Pierś z gęsi w sosie borowikowo – jabłkowym z modrą kapustą i pieczonymi rozetkami, mix sałat
Śliwki karmelizowane z lodami
120,0 netto/os
S P O T K A N I E W I G I L I J N E 4
Sałatka z marynowanym łososiem, kaparami, oliwkami i kozim serem
Zupa rybna z pieczonym sandaczem, grillowanymi krewetkami i francuskimi kluskami
Pieczony łosoś w marynacie miodowo – imbirowej z pieczonymi ziemniakami, blanszowane brokuły z sosem beszamelowym, mix sałat z sosem vinegreat
138,0 netto/os
DO KAŻDEGO MENU:
lampka wina, kompot z suszonych owoców
napoje zimne podawane w dzbankach (bez ograniczeń)
napoje gorące – do wyboru kawa lub herbata
Pobierz wigilie firmowe TUTAJ
Kontakt:
Hotel Centrum
Malbork, ul. Aleja Rodła 7
tel: +48603 39 55 55
e-mail: p.cebula@hotelmalbork.pl